Over mij

Mijn naam is Nicole Advani (1963). Na mijn afgeronde studie Gezondheidswetenschappen (Maastricht) heb ik veel gereisd en heb ik in Canada gewoond. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt als senior voorlichter bij een ontwikkelingsorganisatie. De wens om psychologie te gaan studeren was er echter al een hele tijd. In 2007 ben ik daarom de opleiding integratieve psychotherapie en hypnotherapie gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. In 2012 ben ik afgestudeerd en inmiddels heb ik mijn eigen praktijk aan huis.

Ik heb mij via diverse opleidingen tevens bekwaamd in de traumatherapie, relatietherapie en ACT (Acceptance and commitment therapy).

Sinds 2016 ben ik ook ECP-houder.

 

Het werken met mensen is mijn passie. Wat mij drijft is het begeleiden van mensen bij het vinden van meer vervulling in hun leven. Samen onderzoeken wat er nodig is om (weer) voluit van het leven te kunnen genieten. De ervaringen die ik zelf heb gehad in het leven hebben mij verrijkt en mij tevens geïnspireerd kennis op te doen om anderen te helpen in hun proces.

Als je interesse is gewekt dan kun je mij bellen of mailen voor meer informatie.

Psychotherapeut Breda: Nicole Advani