Bedrijven

Een gezond bedrijf functioneert het best met gezonde medewerkers. Melden ze zich ziek, dan is het duidelijk dat er fysieke klachten zijn. Daar kunt u iets mee. Het kan echter ook zijn dat er minder zichtbare klachten zijn. Klachten in de psyche die zich kunnen uiten in vaak te laat komen, niet fit ogen, snel geïrriteerd raken en mogelijk verhoogd ziekteverzuim. Hier kunnen tal van redenen aan ten grondslag liggen. Oorzaken waar we, als ze snel onderkend worden, mee aan de slag kunnen om terugval of uitval te voorkomen. Snel handelen loont. Maar ook als een medewerker langdurig uitvalt door psychische klachten of interne worstelingen kan zowel het bedrijf als de medewerker baat hebben bij integratieve psychotherapie.

 

Wilt u meer weten over hoe ik binnen uw bedrijf op een positieve manier in te zetten ben? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

 

Trauma hulp

Soms gebeuren er dingen die niet hadden mogen gebeuren. Traumatische ervaringen die zijn weerslag hebben op het functioneren van uw medewerker. Dit kunnen ook gebeurtenissen zijn die zich binnen uw bedrijf hebben afgespeeld. Als trauma hulpverlener ondersteun ik bedrijven en hun medewerkers om met aangrijpende gebeurtenissen om te leren gaan en leer ik hen o.a. hoe om te gaan met emoties die vrijkomen. Elke gebeurtenis en elk mens is anders. De hulp die ik verleen is dan ook altijd gebaseerd op de specifieke situatie en de individuele mens. Samen kijken we naar hoe het best te handelen in de situatie die zich heeft voorgedaan.

 

Wilt u voorbereid zijn? Laten we elkaar dan eens treffen om te zien wat ik voor uw medewerkers kan betekenen. Wellicht is dat nu al. Misschien gaat het over klaar staan voor als er iets mocht gaan spelen in de toekomst.

 

Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u uiteraard tot niets.

Integratieve psychotherapie

Integratieve psychotherapie kan bij allerlei klachten worden ingezet, zoals bij een depressie, angst, onzekerheid, relatieproblemen, hechtingsproblemen, rouw, een burn-out, perfectionisme, een trauma, fobieën, stress en slaapproblemen.

Lees verder »

Coaching

Coaching richt zich op het bieden van begeleiding. Iedereen loopt wel eens ergens tegenaan op het werk, in de studie of in de privésfeer. Hoe kan iets anders of beter? Met behulp van een coachingstraject word jij je steeds meer bewust van je eigen functioneren en ontwikkel je nieuwe vaardigheden.

Lees verder »

Burn-out en stress

Spanning en stress kennen vele vormen. Ik help je bij onder andere een burn-out, slaapproblemen, werkgerelateerde problemen, piekeren, angsten (waaronder ook faalangst), concentratieproblemen, nervositeit of lusteloosheid.

Lees verder »