Psychotherapeut Oosterhout

Psychotherapeut Oosterhout e.o. Nicole Advani helpt je weer in je kracht te komen. Woon je in Oosterhout en overweeg je een behandeling volgens de integratieve psychotherapie om van je klachten af te komen? Ik verwelkom je graag in mijn praktijk. Mijn naam is Nicole Advani en vanuit mijn praktijk in Breda help ik mijn cliënten door middel van integratieve psychotherapie. Daarnaast kun je bij mij terecht voor andere behandelingen, zoals relatietherapie, ondersteuning bij rouwverwerking, coaching EMDR en hypnotherapie.

Integratieve psychotherapie is gebaseerd op inzichten, onderzoeken en ervaringen uit verschillende stromingen in de psychotherapie. Centraal bij deze therapievorm is het uitgaan van de kracht van de cliënt. De therapeut neemt in het proces een ondersteunende rol aan en helpt bij het hervinden van deze eigen kracht. Op deze manier ben je zelf uiteindelijk weer in staat om je problemen op te lossen en de draad weer op te pakken.

Het behandeltraject in de buurt van Oosterhout begint met een kennisgesprek. Ik luister naar jouw verhaal, je problemen, je omstandigheden en de klachten waarvoor je bij me bent gekomen. Aan de hand daarvan stel ik een behandelplan op maat op. Samen stellen we doelen waar we tijdens een kortlopend traject naartoe werken. Zodra je doelen zijn behaald, wat deze ook zijn, sta jij weer stevig in je schoenen.

Als psychotherapeut in Oosterhout e.o. kun je mij inzetten bij vele verschillende klachten, zowel lichamelijk als psychisch. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klachten die je in je werk in de weg zitten, zoals een sterke controledrang, een laag zelfvertrouwen, perfectionisme, blokkades, stress of zelfs een burn-out
  • Lichamelijke klachten, zoals slaapproblemen, het prikkelbare darmsyndroom (PDS) en lichamelijke spanning of pijn
  • Angstklachten, faalangst, fobieën en trauma’s
  • Onzekerheidsklachten zoals een negatief zelfbeeld, een laag zelfvertrouwen, je niet gezien of gehoord voelen en piekeren

Herken je je in één of meer van deze klachten? Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Breda, vlakbij Oosterhout. De individuele therapie wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Ook bij relatieproblemen kun je bij mij terecht. Dan help ik jou en je partner om weer op een respectvolle manier naar elkaar te communiceren, waarbij ruimte is voor jullie eigen behoeften en gevoelens. Tijdens de therapie leer je waar de pijnpunten liggen, welke patronen zijn bestaan en welke onvervulde behoeften er bij jullie spelen. Ik werk met de methode Emotionally Focussed Therapy, wat inhoudt dat jullie emoties bij de therapie centraal staan.

Zoek je een psychotherapeut Oosterhout met een achtergrond in integratieve psychotherapie? Tijdens een coachingtraject bij Compassie Therapie kun je onder andere leren om beter samen te werken met je collega’s, beter om te gaan met stress of uitvinden waar je passies liggen. We ontdekken waar je nu vastloopt of waar je behoeften liggen voor de toekomst en werken hier samen naartoe.

Als de therapievormen die ik aanbied en mijn aanpak je aanspreken, ga ik graag met je aan de slag. Via het contactformulier of een telefoongesprek laat je me weten waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Vervolgens plannen we een eerste gesprek in en gaan we aan de slag als het klikt.